lekkage opsporen Den HaagIk liet lekkage opsporen in Den Haag, want hier hadden wij last van bij ons op kantoor. Iedere keer waren het maar een paar druppeltjes en daarom zocht niemand er echt iets achter. Op een gegeven moment begonnen wij met werken en werd het ineens een stuk meer. Wij hadden hier al die tijd een pannetje over staan, maar die was binnen erg korte tijd vol. Toen ben ik naar mijn baas gegaan om te zeggen dat hier echt iets aan gedaan moest worden. Hij was het gelukkig met mij eens en toen mocht ik van hem gaan zoeken naar een loodgieter. Door een tip van een collega kwam ik uit bij CVS Warmte. Hier had zij hele goede ervaringen gehad en zij kon hen dan ook echt aan mij aanraden.

Onderhoud

Gelukkig hadden zij nog op korte termijn plek om de lekkage te komen opsporen in Den Haag. Aan het einde van de middag een aantal dagen later kwam er iemand langs. Hij concludeerde dat er een gaatje zat in een aantal van onze dakpannen. Deze zouden dus vervangen moeten worden en inmiddels is dat ook gebeurd. Mocht jij meer informatie over dit bedrijf willen, neem dan eens een kijkje op hun website!

Categorie├źn: Wonen

Gerelateerde artikelen

Wonen

Dit zijn dus smart home producten

Een tijdje terug ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met smart home producten. Het is namelijk zo dat wij pas verhuisd zijn en bij onze nieuwe woning zit een garage. De twee deuren Lees verder…

Wonen

Het beste beslag voor ramen schaf jij hier aan!

Het vinden van goed beslag voor ramen is iets wat lastig kan zijn. Ik ben hiervoor zelf bij verschillende bouwmarkten geweest en daar werd ik overdonderd door het grote aanbod. Om die reden heb ik Lees verder…

Wonen

Een professioneel dakdekkersbedrijf uit Ede

Mocht jij ook op zoek zijn naar een dakdekkersbedrijf in Ede, dan moet jij zeker even verder lezen. Het is namelijk zo dat ik zelf heel erg lang bezig ben geweest met het vinden van Lees verder…